Ukrainasteget

Ukrainastegets friskvårdspromenad för fred går av stapeln på Valborg, lördagen den 30/4, under valfri starttid mellan klockan 11.00 – 14.00 där du startar promenaden från din bostad eller annan plats och sedan promenerar din egen utvalda sträcka runt om i Kårsta socken…men där du passar på att besöka en eller varför inte båda platserna vi valt ut som sk mötesplatser under dagen… Ekskogens Bygdegård och Tallbaren.

På dessa två platser finns skylt med information över de hjälporganisationer du kan välja swishnummer till för att skänka din valfria pengagåva, en pengagåva som kan hjälpa Ukraina i den svåra tid som dom nu upplever. Exempel på organisationer är UNHCR, Rädda Barnen, Läkare utan gränser med flera, med flera.

Oavsett hur stort belopp du skänker via Swish till någon av dessa hjälporganisationer så bjuds du på korv med bröd, saft, kaffe, cocosboll plus att det utlovas även några roliga överraskningar vid Bygdegården och Tallbaren…det utlovas fina vinster.

Extra kul och inspirerande är det om du under din promenad uppmärksammar den gula och blå färgen…kanske du har något klädesplagg eller annat som kan passa ❤️
Under dagen vore det också kul att se er alla skapa foton, selfies och texter med mera som du och ni lägger in här i gruppen med hashtag #ukrainasteget och sprider för att visa varandra och andra hur du upplever din dag…din dag för UKRAINA, HJÄLPSAMHET och FRED…en dag fylld av gemenskap och GLÄDJE.
HÄNG MED PÅ DENNA SPONTANDAG!
UKRAINASTEGET…en promenad för fred
Vi är otroligt stolta och glada över att Martin & Servera, Sveriges ledande restaurang-grossist, så generöst skänkt och bjuder oss på korv med bröd denna dag…stort TACK för det!!!
HJÄRTLIGT VÄLKOMNA
Hälsar föreningarna
GoIF KÅRE, Kårsta-Ekskogens Bygdegårdsförening och Fiks (Föräldrar i Kårsta samhälle)

Arrangörer: Byggdegården, GOIF Kåre och Föräldraföreningen Fiks.

  • Åldersgräns: För all åldrar

Datum

apr 30 2022
Expired!

Tid

11:00 - 14:00

Mer info

Läs mer
Kategori
QR Code