Bioprogram

Saga Bio
din möjlighet att uppleva film på riktigt

Inget evenemang hittades!

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILL SAGA BIO!

Saga Bio har varit i drift ända sedan slutet av 40-talet och vi har naturligtvis följt den tekniska utvecklingen sedan dess till att bli en fullt modern, digital biograf. Några saker har dock vi valt att behålla, den genuina bygdegårdskänslan och självklart – Fikapausen! Vår chans att få träffas en stund och prata om allt och ingenting med såväl nya som gamla vänner och bekanta.

Saga Bio drivs helt ideellt av eldsjälar i Kårsta-Ekskogens bygdegårdsförening. Varje söndag under höst- och vårsäsong rullar filmer från hela världen ut på bioduken, noga utvalda och varierande för att kunna ge så många som möjligt en personlig biografupplevelse.

BOKNING OCH BILJETTER

Boka din biljett genom att klicka på filmen i programmet. Tryck där på knappen bokning. Om ingen bokningsknapp är tillgänglig beror det på att biljettsläppet sker vid en senare tidpunkt.

Din bokade biljett är reserverad till 15 min före föreställningens början. (Kolla din skräppost om du inte fått någon bokningsbekräftelse)

Betala gärna dina biljetter i förskott:

  • SWISHA till 123-181 44 66. Skriv vilken film det avser
  • eller sätt in summan på plusgiro 756188-9. Glöm inte uppge ditt namn o vilken film.
  • vi tar inte kontokort

På biografen:

När du kommer till biografen visar du upp den bekräftelse på bokning och betalning du fått. Om du inte betalat i förskott går det bra att betala kontant eller med swish på plats. Kom i god tid för att minska risken för trängsel och köbildning i entrén och ha möjlighet att välja en bra sittplats.

Avbokning:

Om du behöver avboka bör du göra det senast 2 timmar före föreställningens början. I den bokningsbekräftelse du fick via mail finns en länk till avbokningen.